Акумулатори Търсене
Търсене по Марка, Модел, Капацитет (Ah), Стартов ток (A)
Свържи се с ACDC.bg в
Свържи се с ACDC.bg в Facebook Свържи се с ACDC.bg в Facebook Свържи се с ACDC.bg в Google+ Свържи се с ACDC.bg в Google+ Свържи се с ACDC.bg в Twitter Свържи се с ACDC.bg в Twitter Свържи се с ACDC.bg в Pinterest Свържи се с ACDC.bg в Pinterest Свържи се с ACDC.bg в YouTube Свържи се с ACDC.bg в YouTube
BERGA Акумулатори

BERGA Акумулатори

 

Акумулаторите BERGA - Шедьоври от 1927 година.

BERGA Batterien е компания с повече от 80 годишна история и традиции. Акумулаторните батерии от малкия южен германския град Ращат бързо се налагат на пазар предлагайки изкoлючително качество. През следващите години, всичките знания и опит са инвестирани в по-нататъшното развитие на по-малки, по-леки и по-мощни акумулаторни батерии. От началото на 90-те години BERGA разширява своя обхват, за да включи напълно заредени батерии готови за поставяне в превозни средства, които са изключително лесни за инсталиране и поддръжка.

Днес BERGA е част от Johnson Controls , водещ производител на акумулаторни батерии в света. С толкова голям световен опит в производството на акумулатори от всякакъв тип, BERGA е в състояние да приложи всички нови технологични тенденции много преди останалите производители. Новите BERGA акумулаторни батерии, са напълно необслужваеми и изключително надеждни. Заедно с дугите водещи производители на акумулаторни батерии, BERGA вече разработва батериите на утрешния ден, за да се защитят природните ресурси на Земята и да се гарантира устойчива околна среда.

BERGA Автомобилни Акумулатори:
BERGA Start Block, BERGA Basic Block, BERGA Power Block

BERGA Start-Stop Автомобилни Акумулатори:
BERGA AGM Power Block

BERGA Heavy Commercial Акумулатори:
BERGA Truck Power Block, BERGA Truck Basic Block

Източник: BERGA Batterien / Power Solutions Europe / Johnson Controls Autobatterie GmbH