Акумулатори Търсене
Търсене по Марка, Модел, Капацитет (Ah), Стартов ток (A)
Свържи се с ACDC.bg в
Свържи се с ACDC.bg в Facebook Свържи се с ACDC.bg в Facebook Свържи се с ACDC.bg в Google+ Свържи се с ACDC.bg в Google+ Свържи се с ACDC.bg в Twitter Свържи се с ACDC.bg в Twitter Свържи се с ACDC.bg в Pinterest Свържи се с ACDC.bg в Pinterest Свържи се с ACDC.bg в YouTube Свържи се с ACDC.bg в YouTube
Banner Акумулатори

Banner Акумулатори

Banner Batterien - Пълна мощност по целия свят

Повече от седем десетилетия известният бик-символ е гаранция за производството на акумулатори отговарящи на най-високите стандарти.

 

Като единствен производител на акумулатори в Австрия, Баннер е един от международно признатите и водещи лидери в бранша и доставя акумулатори за първоначално вграждане на известни автомобилни производители като Audi, BMW, VW, Chrysler,Porsche, Mercedes и др. Продуктите на Баннер доказват своето качество както в най-мразовития север на Скандинавия, така и в горещините на Африка.

Философията на Баннер
Технически перфекционизъм и оптимално обслужване, това е философията на Баннер. Това включва абсолютна надеждност на срокове и доставка, също така високо съзнание за отговорност към природата. Иновативното мислене гарантира продукти отговарящи на най-високите стандарти за качество, които чрез своята експлоатационна сигурност и дълголетност говорят сами за себе си.

Сертифицирано качество
Баннер е сертифициран по нормите за качество ISO 9001, ISO/TS 16949 и ISO 14001 . При тези методи на сертифициране всички важни за качеството на предприятието процеси се проверяват най-точно. Наш приоритет е и постоянното организиране, насочено към реализиране на максимално задоволяване нуждите на клиентите.

Banner Batterien Автомобилни Акумулатори:
Banner Uni Bull, Banner Power Bull, Banner Power Bull PROfessional, Banner Starting Bull

Banner Batterien Start-Stop Автомобилни Акумулатори:
Banner Running Bull AGM, Banner Running Bull BackUp, Banner Running Bull EFB

Banner Batterien Heavy Commercial Акумулатори:
Banner Buffalo Bull, Banner Buffalo Bull SHD, Banner Buffalo Bull SHD PROfessional

Banner Batterien Bike Bull Акумулатори:
Banner Bike Bull, Banner Bike Bull AGM, Banner Bike Bull AGM+SLA.

Banner Batterien Leisure Акумулатори:
Banner Energy Bull

Banner Industrial Batteries:
Banner Traction Bull, Banner Stand by Bull, Banner Traction Bull Bloc

Източник: Banner by Netural Communication GmbH