Акумулатори Търсене
Търсене по Марка, Модел, Капацитет (Ah), Стартов ток (A)
Свържи се с ACDC.bg в
Свържи се с ACDC.bg в Facebook Свържи се с ACDC.bg в Facebook Свържи се с ACDC.bg в Google+ Свържи се с ACDC.bg в Google+ Свържи се с ACDC.bg в Twitter Свържи се с ACDC.bg в Twitter Свържи се с ACDC.bg в Pinterest Свържи се с ACDC.bg в Pinterest Свържи се с ACDC.bg в YouTube Свържи се с ACDC.bg в YouTube
Акумулатори YUASA GYZ High Performance

Акумулатори YUASA GYZ High Performance

YUASA GYZ High Performance - Най-мощната серия POWERSPORTS акумулатори на пазара

През последните години, YUASA е най-големия доставчик на мотоциклетни акумулатори за производители като BMW, Buell, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, KTM, Piaggio, Polaris Victory, Triumph и Yamaha. Около 90% от всички мотоциклети са оригинално оборудвани от производителя с акумулатори YUASA. Чрез иновативни технологии, YUASA създава акумулатори надхвърлящи високите изисквания на производителите на мотоциклети.
Производителите искат най-доброто и най-често техния избор е YUASA . Акумулаторите YUASA напълно отговарят на тези за оригинално вграждане по отношение на издръжливост, производителност и надеждност.
YUASA GYZ High Performance е идеалния акумулатор за мотоциклети, мотори, скутери, бъгита / ATV, джетове Jet Ski, моторни шейни, моторни косачки и много други приложения.

Основни предимства на акумулаторите YUASA GYZ High Performance:

  • Напълно защитени акумулатори на практика няма възможност за изтичане на електролит
  • AGM технология за изключителна стартова мощност
  • Повече Ah за по-високо ниво на обурудване и аксесоари
  • Дълъг живот - акумулаторите YUASA GYZ High Performance издържат до три пъти повече в сравнение с конвенционалени акумулатори
  • Изключителна устойчивост на вибрации прави YUASA GYZ High Performance едни от най-надеждните акумулатори на пазара
  • Фабрично активирани акумулатори

Източник: YUASA BATTERY (EUROPE) GMBH

Покажи:
Подредба: